Forumi Musliman i Shqipërisë

Monthly Archives: March 2022

ArkiviDiskriminim FetarMonitorimi i Mediave

Deklaratë mbi shoqërimin e imamit të xhamisë së Medresesë në Policinë e Tiranës

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA / ARKIV Deklaratë mbi shoqërimin e imamit të xhamisë së Medresesë në Policinë e Tiranës 28/04/2012   Forumi Musliman i Shqipërisë është njohur me rastin e shoqërimit të imamit të Xhamisë së Medresesë në Drejtorinë e Policisë së Tiranës në Degën e Antiterrorit i bërë me kërkesën e […]...
Arkivi

FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV FMSH shprehet vendosmërisht kundër paradës LGBT në Tiranë 27/03/2012   Forumi Musliman Shqiptar, si zëri dhe tribuna e mendimit të mijëra besimtarëve dhe intelektualëve muslimanë shqiptarë, jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjerë, nuk mund të mos shqetësohet nga iniciativa e bërë publike nga organizata LGBT Pro […]...
Arkivi

FMSH tërheq Kryetarin e vet nga posti i këshilltarit në KMSH

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA / ARKIV FMSH tërheq Kryetarin e vet nga posti i këshilltarit në KMSH.                                           14/03/2012   Lënda: Njoftim për largimin e kryetarit të FMSH-së si këshilltar i kryetarit të KMSH-së Kryesisë së Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Tiranë Forumi Musliman i Shqipërisë është një organizatë e shoqërisë civile, që në […]...
Arkivi

Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Deklaratë në lidhje me vendimin e KMSH për Xhaminë e Medresesë.                                           07/03/2012   Javën e fundit FMSH ka ndjekur me shqetësim përplasjen e pakëndshme të stafit të lartë të KMSH-së me besimtarët e Xhamisë së Medresesë, të cilët kanë refuzuar vendimin arbitrar të KMSH-së për lirimin nga […]...
Arkivi

T’i jepet fund dhunës në Siri

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV T’i jepet fund dhunës në Siri 8/02/2012 Forumi Musliman i Shqipërisë ka ndjekur me vëmendje gjatë gjithë këtyre muajve ngjarjet që po zhvillohen në Siri dhe e ka parë me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë vend të botës islame. Shkëndija e revoltave për liri që […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet nismën e Palestinës

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë mbështet nismën e Palestinës.        26/09/2011 E drejta e Palestinës për të shpallur shtetin e vet të njohur ndërkombëtarisht ka qenë në qendër të vëmendjes të një veprimtarie sensibilizuese organizuar nga Forumi Musliman i Shqipërisë. Në mbështetje të iniciativës për njohjen e Shtetit të […]...