Forumi Musliman i Shqipërisë

All posts by admin

Media

Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë

Partia Konservatore i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë Nicholas Bourne AM Lider i Opozitës Zyrtare dhe Anëtar i Konservatorëve të Wellsit Për Wellsin Qëndror dhe Perëndimor Asambleja Kombëtare e Wellsit Cardiff Bay, Cardiff CF 99 1 NA Bae Caerdydd, Caerdudd CF99 1 NA Eich cyf/ Ref: Ein cyf/ Ref: Nb/SMM Tel: 029 2089 8351 Fax: […]...
Media

Letër për Partinë Konservatore të Britanisë së Madhe

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË  Letër 18-dhjetor-09 Për:         Partia Konservatore e Britanisë së Madhe 30 Millbank, SW1P 4DP Londër, Mbretëria e Bashkuar Shkëlqesitë tuaja, Forumi Musliman i Shqipërisë, ka përcjellë me indinjatë emisionin Déjà vu të datës 12.12.2009 që është transmetuar në stacionin televiziv Top Channel këtu në Tiranë. Në këtë emision, znj. Mirela Bogdani, e […]...
Per Media

Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë

Forumi Musliman ankohet kundër vendimit të prokurorisë Tiranë 25/10/2010 Lënda: Ankim kunder Vendimit per Mosfillimin e Procedimit Penal date 18/07/2010, Nr. 3864 te vitit 2010 Drejtuar: Gjykatës së Rrethit Gjyqësor, Tiranë Ankuesi: Forumi Musliman i Shqipërisë, përfaqësuar nga Fisnik Kruja, kryetar. Objekti i ankimit: Anullim te Vendimit per Mosfillimin e Procedimit Penal në adresë të […]...