Forumi Musliman i Shqipërisë

Tag Archives: deklarata

MediaNjoftimRaportime

Civilë nga të dy krahët janë duke paguar çmimin

  Civilë nga të dy krahët janë duke paguar çmimin e një përshkallëzimi të paprecedent në armiqësinë ndërmjet Izraelit dhe Gazas, ndërkaq rritet numri i të vdekurve     Forcat e sigurisë izraelite dhe grupet e armatosura palestineze duhet të bëjnë çdolloj përpjekje për të mbrojtur jetët e civilëve në luftime e sotme* në Izrael […]...
Arkivi

Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË DEKLARATË PËR MEDIA/ ARKIV Forumi Musliman i Shqipërisë, deklaratë për shtyp mbi gjendjen në Libi 25/02/2011 Forumi Musliman i Shqipërisë i ka ndjekur me shumë vëmendje zhvillimet  e fundit në Libi dhe në të gjithë Afrikën Veriore dhe e sheh me shumë shqetësim situatën e krijuar në këtë pjesë të rëndësishme […]...
Arkivi

FMSH mirëpret presidentin Bush dhe shqetësohet nga aludimet rreth BE-së në shtyp

FORUMI MUSLIMAN I SHQIPËRISË Deklaratë për Shtyp / ARKIV FMSH mirëpret presidentin Bush dhe shqetësohet nga aludimet rreth BE-së në shtyp 08-qershor-07 Forumi Musliman i Shqipërisë ka përcjellë me simpati deklarimet e presidentit George W. Bush për vizitën e tij të ardhshme në Shqipëri, dhe cilësimin e shqiptarëve si ‘njerëz muslimanë që mund të jetojnë […]...