Forumi Musliman i Shqipërisë

Kategoria: Uncategorized

Uncategorized

Në mbështetje të studentëve

Në mbështetje të studentëve Në momentet e para të lëvizjes studentore të nisura muajin e kaluar FMSH u shpreh me simpati dhe doli në krah të 8 kërkesave të shprehura nga studentët e fakulteteve të ndryshme. Ne ju shprehim përsëri studentëve përkrahjen tonë në fillim të këtij viti dhe bojkotit që vazhdon në aulat universitare […]...
Uncategorized

Forumi Musliman në mbështetje të studentëve

DEKLARATE Forumi Musliman i Shqiperise ka percjelle me shume vemendje e simpati protestat e fundit studentore te perhapura ne te gjithe vendin dhe me perkrahje mbarepopullore. Forumi e vlereson kete ngjarje si nje bekim per vendin dhe shprese per te ardhmen e tij. Demonstrimet paqesore, te kulturuara dhe te barazlarguara nga interesat e ngushta te […]...
Uncategorized

Islamofobia në Shqipëri

Islamofobia në Shqipëri Raporti vjetor 2016 – Hyrje Shfaqjet e islamofobisë gjatë vitit të kaluar kanë qenë nga më të ndryshmet dhe raportimet për diskriminimin e individëve me baza fetare kanë mbrritur nga disa drejtime pranë zyrave të Forumit Musliman të Shqipërisë. FMSH ka disa vite që e monitoron situatën islamofobike në Shqipëri dhe i […]...
Uncategorized

Can your business become better with new technology?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat....